Uitleg

Wat is nu eigenlijk magneetveldtherapie?


Louis Ignarro, winnaar van de nobelprijs in 1998, deed de opzienbarende ontdekking dat magneetveldtherapie een biochemische reactie in het lichaam teweeg kan brengen, namelijk het verhogen van Stikstofmonoxide (NO) in het bloed. Het verhogen hiervan kan er voor zorgen dat het transporterend vermogen van het bloed toeneemt. Dit geldt voor de aanvoer van zuurstof naar spieren, cellen, organen etc, maar ook voor de afvoer van afvalstoffen.

Dit heeft een zeer positieve invloed op het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Professor dr. W.A.  Kafka, de grondlegger van Centropix, heeft het signaal dat de Centropix Kloud produceert, ontwikkeld. Hij heeft aan de basis gestaan van andere magneetveldtherapie toepassingen die wereldwijd op grote schaal worden gebruikt.

De gebruikelijke standaard voor magneetveldtherapie is PEMF, dit staat voor Pulsed Electromagnatic Field.
De Kloud gebruikt echter PEMA, Pulsed Electromagnatic Activation, wat een veel sterkere inwerking heeft dan PEMF. Dit nieuwste door Kafka ontwikkelde signaal brengt op zeer uitgebreide schaal op celniveau een moleculaire activering teweeg. Door moleculaire activering ondersteun je alle cellen en daarmee het gehele lichaam.

Bekijk onderstaande video voor een korte introductie.

https://player.vimeo.com/video/873765704

Uitgebreide informatie is te vinden in onderstaande link. Wanneer je klikt op “Deutsch”, dan kan je kiezen voor een Duits- of Engelstalig bestelproces. Op dit moment is er nog geen Nederlandse versie beschikbaar. 

http://www.centropix.eu/vida-equina.